Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 21. listopadu
Stíny 21. listopadu PDF Tisk Email
Úterý, 21 Listopad 2023 00:00

Řidič havaroval

V neděli 19. listopadu havaroval po čtvrté hodině odpoledne na silnici v katastru obce Jemnice řidič vozidla Škoda Fabia. Při jízdě ve směru na Dačice vyjel mimo komunikaci, kde havaroval. Při dopravní nehodě se dvacetiletý řidič zranil a byl zdravotnickou záchrannou službou transportován do nemocnice. Provedenou dechovou zkouškou policisté u muže požití alkoholu vyloučili. Místo nehody ohledali a zadokumentovali. Na vozidle vznikla předběžně vyčíslená škoda za čtyřicet tisíc korun. Havárii policisté šetří.

 

Střet vozidla s cyklistou

V neděli 19. listopadu došlo před sedmou hodinou večer na komunikaci v katastru obce Jemnice k dopravní nehodě. Řidička vozidla BMW jela ve směru od Moravských Budějovic a narazila bokem do muže jedoucího na jízdním kole ve stejném směru.

Při dopravní nehodě utrpěl cyklista zranění. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. Provedenými dechovými zkouškami u řidičky i cyklisty požití alkoholu vyloučili. Při dopravní nehodě vznikla škoda přibližně za dvacet tisíc korun. Nehodu policisté šetření.

 

 

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Pondělí, 27 Listopad 2023 09:29