Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 8. listopadu
Stíny 8. listopadu PDF Tisk Email
Středa, 08 Listopad 2023 07:13

Řidič pod vlivem alkoholu

V pondělí 6. listopadu zastavili policisté v Třebíči vozidlo VW Golf, jehož řidič jel po šesté hodině ráno po ulici Hrotovická. U čtyřiačtyřicetiletého muže provedli dechovou zkoušku a naměřili mu hodnotu přes jedno promile alkoholu. Obdobné hodnoty u něho ukázaly také opakované zkoušky. Policisté řidiči zakázali další jízdu a na místě mu zadrželi řidičský průkaz. Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Případ policisté prověřují.

Střet traktoru s náklaďákem

V pondělí 6. listopadu došlo po osmé hodině dopoledne v Jemnici na ulici Želetavská k dopravní nehodě. Řidič traktoru s pracovním strojem jel ve směru od centra a při průjezdu zatáčkou nezvládl řízení soupravy, přejel do protisměru, kde narazil přední částí traktoru do boku nákladního vozidla Volvo.

Traktor byl po střetu odhozen mimo komunikaci, kde narazil do objektu domu. Ke zranění osob při nehodě nedošlo. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. Provedenými dechovými zkouškami u řidičů požití alkoholu vyloučili. Při dopravní nehodě vznikla předběžně vyčíslená škoda za 180 tisíc korun. Řidič traktoru je podezřelý ze spáchání přestupku na úseku dopravy.

 

Opilého policisté zajistili

V pondělí 6. listopadu přijali policisté v Moravských Budějovicích po deváté hodině večer oznámení o zjevně opilém muži, který ležel v parku a nebyl schopen se kamkoli dál dostat. Na místo vyjeli policisté. Zjistili, že se jedná o jednačtyřicetiletého muže, který nebyl schopen samostatné chůze a orientace. Při dechové zkoušce mu policisté naměřili hodnotu 1,71 promile alkoholu. Opilého muže zajistili a odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Neděle, 12 Listopad 2023 13:31