Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 7. listopadu
Stíny 7. listopadu PDF Tisk Email
Úterý, 07 Listopad 2023 00:00

Řidič byl opilý

S téměř dvěma promile alkoholu řídil v Třebíči vozidlo jednačtyřicetiletý muž. V neděli 5. listopadu jel s automobilem Audi po ulici Družstevní. Vozidlo policisté zastavili a provedli kontrolu. Při dechové zkoušce muži naměřili hodnotu 1,94 promile alkoholu. Také opakovaná zkouška u něho ukázala obdobnou hodnotu. Policisté řidiči na místě zadrželi řidičský průkaz a v další jízdě již nesměl pokračovat. Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, případ policisté prověřují.

Havaroval

V sobotu 4. listopadu došlo po deváté hodině dopoledne na silnici v katastru Moravských Budějovic k dopravní nehodě. Řidič vozidla Seat při projíždění zatáčkou dostal smyk, automobil vyjel mimo komunikaci, kde narazil do betonové výztuže silniční propusti a poškodil zábradlí.

Při dopravní nehodě utrpěla zranění spolujedoucí, která byla zdravotnickou záchrannou službou transportována do třebíčské nemocnice. Policisté místo nehody ohledali a zadokumentovali. Provedenou dechovou zkouškou u řidiče požití alkoholu vyloučili. Při dopravní nehodě vznikla předběžně vyčíslená škoda za čtyřicet tisíc korun. Nehodu policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Pátek, 10 Listopad 2023 09:05