Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 24. října
Stíny 24. října PDF Tisk Email
Úterý, 24 Říjen 2023 00:00

Opilý řidič

S téměř dvěma promile alkoholu řídil v Moravských Budějovicích vozidlo šestašedesátiletý muž. V neděli 22. října jel před desátou hodinou večer s vozidlem Škoda Felicia po ulici Chelčického. U řidiče policisté při dechové zkoušce naměřili hodnotu 1,84 promile alkoholu. Opilému řidiči tím jízda skončila. Policisté muži na místě zadrželi řidičský průkaz. Případ prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Řetězová srážka

V sobotu 21. října došlo po jedenácté hodině dopoledne v Třebíči na ulici Sucheniova k dopravní nehodě. Čtyřiatřicetiletý řidič jel s vozidlem Renault Kerax a narazil přední částí do před ním stojícího vozidla Seat, jehož řidička zastavila na světelný signál s červeným světlem.

Nárazem byl seat odhozen vpřed a narazil do stojícího přívěsného vozíku za automobilem Škoda. Při dopravní nehodě utrpěla řidička zranění a byla zdravotnickou záchrannou službou transportována do třebíčské nemocnice. U zúčastněných řidičů policisté provedenou dechovou zkouškou požití alkoholu vyloučili. Místo nehody ohledali a zadokumentovali. Na vozidlech vznikla předběžně vyčíslená škoda za necelých sto tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Středa, 25 Říjen 2023 18:07