Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 19. října
Stíny 19. října PDF Tisk Email
Čtvrtek, 19 Říjen 2023 08:31

Opilý řidič

V úterý 17. října zastavili policisté po třetí hodině odpoledne automobil Mazda, jehož řidič jel v Třebíči po ulici Brněnská. U třiatřicetiletého muže provedli dechovou zkoušku a naměřili mu hodnotu 1,74 promile alkoholu. Opakované zkoušky u něho ukázaly hodnoty ještě vyšší. V další jízdě řidič již nesměl pokračovat a policisté mu na místě zadrželi řidičský průkaz. Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Případ policisté prověřují.

Dopravní nehoda s účastí čtyř vozidel

V úterý 17. října jela před čtvrtou hodinou odpoledne v Třebíči po ulici Pražská osmadvacetiletá řidička vozidla Mazda ve směru od obce Červená Hospoda a narazila do před ní jedoucího automobilu Škoda, jehož řidič zastavil z důvodů vyvolaných silničním provozem.

Po nárazu byl automobil odhozen na před ním stojící vozidlo Citroën a ten byl odražen ještě na další osobní automobil před ním. Při dopravní nehodě se zranila řidička a zranění utrpěl také řidič vozidla Škoda, oba byli zdravotnickou záchrannou službou převezeni na ošetření do třebíčské nemocnice. Policisté provedli na místě šetření, provedenými dechovými zkouškami u všech čtyř řidičů požití alkoholu vyloučili. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. Na vozidlech vznikla škoda přibližně za šedesát tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Pondělí, 23 Říjen 2023 15:09