Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 11. října
Stíny 11. října PDF Tisk Email
Středa, 11 Říjen 2023 09:42

Opilého muže policisté zajistili

V pondělí 9. října přijali policisté po čtvrté hodině odpoledne oznámení o muži, který ležel v silničním příkopu u Okříšek. Na místo vyjela hlídka situaci prověřit. Muž byl v pořádku, ale značně opilý. Nebyl schopen samostatné chůze, ani se o sebe postarat. Policisté devětačtyřicetiletého muže zajistili a odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Při dechové zkoušce mu naměřili hodnotu 2,5 promile alkoholu.

Střet vozidel

V pondělí 9. října došlo v katastru obce Třesov k dopravní nehodě. Po desáté hodině dopoledne jela řidička vozidla Hyundai ve směru na Kozlany, vjela na hlavní silnici v době, kdy zde projížděl automobil Citroen, a došlo ke střetu.

Při dopravní nehodě utrpěli oba řidiči zranění, zdravotnickou záchrannou službou byli převezeni na ošetření do třebíčské nemocnice. Policisté místo nehody ohledali a zadokumentovali. Provedenou dechovou zkouškou u obou řidičů požití alkoholu vyloučili. Při nehodě vznikla škoda přibližně za 130 tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

 

Dopravní nehoda

V pondělí 9. října jel kolem půl páté odpoledne řidič vozidla Škoda Superb po silnici ve směru na obec Chlum. Při jízdě zatáčkou zřejmě vyjel do protisměrné části komunikace, kde narazil do boční části protijedoucího nákladního automobilu Man. Po střetu bylo osobní vozidlo odhozeno na kovová svodidla. Při dopravní nehodě se řidič automobilu Škoda zranil a byl zdravotnickou záchrannou službou letecky transportován do brněnské nemocnice. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. Provedenou dechovou zkouškou u obou řidičů požití alkoholu vyloučili. Při nehodě vznikla předběžně vyčíslená škoda za více než 250 tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Úterý, 17 Říjen 2023 15:33