Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 10. října
Stíny 10. října PDF Tisk Email
Úterý, 10 Říjen 2023 06:57

Havárie motocyklistky

V neděli 8. října havarovala v katastru obce Valdíkov řidička motocyklu. Po čtvrté hodině odpoledne jela devatenáctiletá řidička na motocyklu Piaggio po silnici ve směru na Hostákov. Po projetí zatáčky vyjela na krajnici a poté zpět na komunikaci, kde havarovala. Při dopravní nehodě se motocyklistka zranila a byla zdravotnickou záchrannou službou převezena na ošetření do třebíčské nemocnice. Na motocyklu vznikla předběžně vyčíslená škoda za dvacet tisíc korun. Policisté provedli šetření, ohledání a zadokumentování místa nehody. Dechovou zkouškou u řidičky požití alkoholu vyloučili. Dopravní nehodu policisté šetří.

Opilý řidič

V pátek 6. října zastavili policisté po třetí hodině odpoledne automobil Opel, jehož řidič jel v Jaroměřicích nad Rokytnou po ulici Kapinusova.

U muže provedli dechovou zkoušku a naměřili mu hodnotu 2,83 promile alkoholu. Opakované zkoušky u něho ukázaly hodnoty ještě vyšší. V další jízdě řidič již nesměl pokračovat a policisté mu na místě zadrželi řidičský průkaz. Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Případ policisté prověřují.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Úterý, 17 Říjen 2023 15:32