Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 3. října
Stíny 3. října PDF Tisk Email
Úterý, 03 Říjen 2023 11:16

Motorkáři bourali

V neděli 1. října jel po jedné hodině odpoledne řidič motocyklu po silnici v katastru obce Biskupice u Hrotovic, přejel do protisměru a dále mimo komunikaci, kde havaroval v prostoru příkopu. Čtyřiačtyřicetiletý motocyklista se při nehodě zranil a byl zdravotnickou záchrannou službou letecky transportován do brněnské nemocnice. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. Provedenou dechovou zkouškou u muže požití alkoholu vyloučili. Na motocyklu vznikla předběžně vyčíslená škoda za čtyřicet tisíc korun. Havárii policisté šetří.

V neděli havaroval také motocyklista jedoucí po silnici v katastru obce Okarec. Kolem půl šesté odpoledne jel šestnáctiletý mladík na motocyklu Honda ve směru od Třesova. při projíždění zatáčky vyjel mimo komunikaci a havaroval do silničního příkopu. Při dopravní nehodě se motocyklista zranil a byl zdravotnickou záchrannou službou převezen na ošetření do třebíčské nemocnice. Policisté provedli šetření, místo nehody ohledali a zadokumentovali. Provedenou dechovou zkouškou u motocyklisty požití alkoholu vyloučili. Při nehodě vznikla škoda za více než třicet tisíc korun. Havárii policisté šetří.

Opilého muže policisté zajistili

 

V neděli 1. října byli policisté v Hrotovicích po půlnoci přivoláni k podniku, kde došlo dle přijatého oznámení k fyzickému napadení. Po příjezdu na místo učinili opatření, aby již nemohlo docházet k protiprávnímu jednání. Na základě šetření policisté zjistili, že opilý muž rozbil výplň dveří objektu a napadl jiného muže. Ten utrpěl zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření. Zdravotnickou záchrannou službou byl převezen na ošetření do třebíčské nemocnice. Opilý muž nespolupracoval, na výzvy nereagoval a jeho agresivita se zvyšovala. Policisté ho zajistili. Na poškozených dveřích vznikla předběžně vyčíslená škoda za necelé čtyři tisíce korun. Čtyřiatřicetiletého muže odvezli policisté na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Při dechové zkoušce mu naměřili hodnotu 2,53 promile alkoholu. Muž je podezřelý ze spáchání přestupků proti občanskému soužití, proti majetku a proti veřejnému pořádku. Případ policisté šetří

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Pátek, 06 Říjen 2023 07:42