Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 28. září
Stíny 28. září PDF Tisk Email
Čtvrtek, 28 Září 2023 07:16

Motocyklisté havarovali

V úterý 26. září došlo před třetí hodinou odpoledne na silnici v katastru obce Štěměchy k havárii motocyklisty. Devatenáctiletý řidič motocyklu Honda jel ve směru od Markvartic, po projetí zatáčky nezvládl řízení a vyjel do silničního příkopu, kde havaroval. Motocyklista se při nehodě zranil a byl zdravotnickou záchrannou službou převezen na ošetření do třebíčské nemocnice. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. Provedenou dechovou zkouškou u muže požití alkoholu vyloučili. Na motocyklu vznikla předběžně vyčíslená škoda za dvacet tisíc korun. Havárii policisté šetří.

V úterý 26. září havaroval v katastru Myslibořic osmadvacetiletý řidič motocyklu. Kolem půl čtvrté odpoledne jel s motocyklem Suzuki ve směru od obce Račice, při projíždění zatáčkou vyjel na krajnici a dále mimo vozovku na přilehlé pole, kde havaroval.

Při havárii utrpěl motocyklista zranění a byl zdravotnickou záchrannou službou letecky transportován do brněnské nemocnice. Policisté místo havárie ohledali a zadokumentovali. Dechová zkouška byla u řidiče negativní. Na motocyklu vznikla předběžně vyčíslená škoda za čtyřicet tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Úterý, 03 Říjen 2023 11:21