Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 26. září
Stíny 26. září PDF Tisk Email
Úterý, 26 Září 2023 06:23

Cyklista vezl opici

V sobotu 23. září jel v Náměšti nad Oslavou před půlnocí cyklista po ulici Třebíčská. Elektrokolo policisté zastavili a provedli kontrolu. Při dechové zkoušce muži naměřili hodnotu 2,8 promile alkoholu a obdobnou hodnotu u něho ukázala také opakovaná zkouška. Policisté cyklistovi další jízdu zakázali. Muž je podezřelý ze spáchání závažného přestupkového jednání na úseku dopravy, které policisté šetří.

 

Opilec budil pohoršení

V sobotu 23. září nalezli policisté před pátou hodinou odpoledne v Moravských Budějovicích značně opilého muže, který ležel v obchodním domě na ulici Tyršova, kde budil veřejné pohoršení. Policisté provedli u padesátiletého muže dechovou zkoušku a naměřili mu hodnotu 2,99 promile alkoholu.

Opilého muže zajistili a odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Muž je podezřelý z přestupku proti veřejnému pořádku.

 

 

Havaroval s jednokolkou

V neděli 24. září havaroval v Jaroměřicích nad Rokytnou jezdec na elektrické jednokolce. Před šestou hodinou ráno jel po ulici Poděbradova ve směru z centra. Při jízdě zavadil o betonový obrubník a došlo k pádu jezdce na komunikaci. Muž se zranil a zdravotnickou záchrannou službubyl převezen do třebíčské nemocnice. Místo, kde havaroval, policisté ohledali a zadokumentovali. U muže provedli dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu 2,48 promile alkoholu. Pád muže policisté šetří.

 

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Pondělí, 02 Říjen 2023 10:19