Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 21.září
Stíny 21.září PDF Tisk Email
Čtvrtek, 21 Září 2023 00:00

Násilníka policisté vykázali

V úterý 19. září přijali policisté v Třebíči kolem čtvrté hodiny ráno oznámení o napadení ženy, kterou v bytě zbil její partner. Na místě již zasahovali strážníci městské policie. Napadená žena utrpěla zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření v třebíčské nemocnici. Žena byla pod vlivem alkoholu. Provedeným šetřením policisté zjistili, že opilý muž ženu v bytě opakovaně udeřil pěstí do oblasti hlavy. Násilně se k ní choval již v minulosti, jeho agresivita a intenzita útoků se stupňuje, zejména v souvislosti s požíváním alkoholu. Při dechové zkoušce policisté naměřili muži hodnotu necelé dvě promile alkoholu. Odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Na základě shromážděných informací rozhodli policisté o vykázání muže ze společné domácnosti. Je podezřelý ze spáchání přečinu ublížení na zdraví, případ policisté prověřují.

 

Opilého policisté zajistili

V úterý 19. září byli policisté před osmou hodinou večer přivoláni k domu v Náměšti nad Oslavou, kde opilý muž v bytě ohrožoval svoji příbuznou.

Ženu vulgárně slovně urážel a vyhrožoval jí fyzickým napadením. Ke zranění ženy nedošlo. Policisté vyjeli po přijetí oznámení na místo a opilého muže zajistili, při dechové zkoušce mu naměřili hodnotu 2,24 promile alkoholu. Opilého muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Případ policisté šetří pro podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití.

 

 

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Úterý, 26 Září 2023 06:28