Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 5. září
Stíny 5. září PDF Tisk Email
Úterý, 05 Září 2023 00:00

Mladík řídil Octavii a havaroval

V neděli 3. září došlo v katastru obce Koněšín k dopravní nehodě, při které se zranili celkem čtyři lidé. Před druhou hodinou odpoledne jel dvaadvacetiletý řidič vozidla Škoda Octavia ve směru od Náměště nad Oslavou na Vladislav, vyjel s automobilem mimo komunikaci, kde havaroval. Při dopravní nehodě se zranil řidič a dva spolujedoucí, kteří byli zdravotnickou záchrannou službou převezeni na ošetření do nemocnice. Dále došlo ke zranění spolujedoucího, který byl letecky transportován do jihlavské nemocnice. Policisté místo nehody ohledali a zadokumentovali. U řidiče požití alkoholu provedenou dechovou zkoušku vyloučili. Na vozidle a poškozeném dopravním značení vznikla škoda přibližně za devadesát tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

Havárie motocyklu

V neděli 3. září jel před pátou hodinou odpoledne řidič motocyklu po silnici ve směru od obce Jinošov na Náměšť nad Oslavou.

Při projíždění zatáčkou vyjel nejprve na krajnici, strhl řízení a následně havaroval v silničním příkopu. Při dopravní nehodě utrpěl motocyklista zranění a byl zdravotnickou záchrannou službou transportován do brněnské nemocnice. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. Alkohol u řidiče provedenou dechovou zkouškou vyloučili. Na motocyklu vznikla předběžně vyčíslená škoda za třicet tisíc korun. Havárii policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Sobota, 09 Září 2023 08:20