Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 25. srpna
Stíny 25. srpna PDF Tisk Email
Pátek, 25 Srpen 2023 14:12

Řidič fetoval a jel bez technické

Ve středu 23. srpna zastavili policisté kolem půl deváté večer řidiče vozidla Audi, který jel v Třebíči po ulici Jiráskova. Při kontrole zjistili, že automobil nemá platnou technickou prohlídku. Dechová zkouška byla u řidiče negativní, test na zjištění ovlivnění návykovou látkou ale ne. Test u muže ukázal přítomnost kokainu. Řidičský průkaz při kontrole nepředložil. Další jízdu policisté muži zakázali. Řidič je podezřelý ze spáchání přestupkového jednání na úseku dopravy, případ policisté šetří.

Nacouvala do chodkyně

Ve středu 23. srpna došlo kolem jedenácté hodiny dopoledne v Moravských Budějovicích na ulici Tyršova ke střetu vozidla s chodkyní.

Řidička vozidla Renault na parkovišti couvala a narazila do ženy, která v tu dobu za automobilem procházela, po nárazu žena upadla na vozovku. Při dopravní nehodě utrpěla chodkyně zranění a byla zdravotnickou záchrannou službou převezena na ošetření do třebíčské nemocnice. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. Dechovými zkouškami u obou žen požití alkoholu vyloučili. Dopravní nehodu policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Středa, 30 Srpen 2023 08:43