Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 12. srpna
Stíny 12. srpna PDF Tisk Email
Sobota, 12 Srpen 2023 08:59

Řídil auto přes uložený zákaz

Ve čtvrtek 10. srpna odhalili policisté v Náměšti nad Oslavou řidiče, který usedl za volant, i když má uložený zákaz řízení. Před šestou hodinou večer zastavili na ulici Brněnská vozidlo Ford Mondeo. Provedli kontrolu a zjistili, že má šestatřicetiletý řidič uložený zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel na dobu tří let, a usednout za volant by směl až příští rok na jaře. Dechová zkouška byla u řidiče negativní. Případ policisté prověřují, muž je podezřelý ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí.

Sjela ze stráně

Ve čtvrtek 10. srpna havarovala v katastru obce Petrovice u Třebíče řidička vozidla Škoda. Před devátou hodinou večer jela ve směru na Novou Ves a při projíždění zatáčkou zřejmě vlivem nepřiměřené rychlosti jízdy vyjela mimo vozovku, kde automobil sjel z příkré straně.

Při havárii utrpěla řidička zranění. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. Provedenou dechovou zkouškou u jednadvacetileté řidičky požití alkoholu vyloučili. Na vozidle vznikla předběžně vyčíslená škoda za padesát tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Úterý, 15 Srpen 2023 16:26