Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 11. srpna
Stíny 11. srpna PDF Tisk Email
Pátek, 11 Srpen 2023 07:52

Lupič zatepluje

Policisté prověřují případ krádeže polystyrenu, ke kterému došlo v obci Budišov. V době od pondělního večera 7. srpna do úterního dopoledne odcizil pachatel přes padesát balíků polystyrenu o síle 15 cm, které byly složené u bytového domu. Způsobil tak škodu za necelých patnáct tisíc korun. Policisté místo činu ohledali, zadokumentovali a provedli v lokalitě šetření. Dále zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Po pachateli policisté pátrají.

Řidič pod vlivem alkoholu

Ve středu 9. srpna odhalili policisté v Moravských Budějovicích řidiče, který usedl za volant s více než dvěma a půl promile alkoholu.

Osmadvacetiletý muž jel po osmé hodině dopoledne s vozidlem BMW po ulici Bratří Čapků. U řidiče policisté provedli dechovou zkoušku a naměřili mu hodnotu 2,62 promile alkoholu. Obdobnou hodnotu u něho ukázala také opakovaná zkouška. Policisté dále zjistili, že muž nevlastní řidičský průkaz. V další jízdě již nesměl pokračovat. Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, případ prověřují.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Úterý, 15 Srpen 2023 16:26