Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 5. srpna
Stíny 5. srpna PDF Tisk Email
Sobota, 05 Srpen 2023 00:00

Koloběžkař pil a havaroval

Ve čtvrtek 3. srpna havaroval v Třebíči muž na koloběžce. Po desáté hodině večer jel sedmačtyřicetiletý řidič koloběžky ve směru od ulice U Větrníku k ulici Pražská, při projíždění zatáčky dostal zřejmě vlivem nepřiměřené rychlosti smyk, který nezvládl, a s koloběžkou havaroval. Při dopravní nehodě utrpěl muž zranění a byl zdravotnickou záchrannou službou převezen na ošetření do nemocnice. Policisté u něho provedli dechovou zkoušku a muži naměřili hodnotu 2,24 promile alkoholu. Místo nehody ohledali a zadokumentovali. Havárii policisté šetří. Muž je podezřelý ze spáchání závažného přestupkového jednání na úseku dopravy.

 

Dopravní nehoda

Ve čtvrtek 3. srpna jel před sedmou hodinou ráno řidič vozidla Peugeot Partner směru od obce Předín na Markvartice. V katastru obce Štěměchy přejel mimo komunikaci a narazil do rohu autobusové zastávky.

Při dopravní nehodě se řidič zranil a zdravotnickou záchrannou službou byl transportován na ošetření do třebíčské nemocnice. Policisté místo nehody ohledali a zadokumentovali. Dechovou zkouškou u sedmadvacetiletého řidiče požití alkoholu vyloučili. Na vozidle vznikla škoda přibližně za devadesát tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

 

 

Uloupil včelíny

Policisté řeší případ krádeže včelích úlů se včelstvy. Pachatel je odcizil v době od pátku 28. července do nedělního odpoledne u obce Častotice, kde byly úly na louce u lesíka poblíž rybníku Stejskal. Způsobil předběžně vyčíslenou škodu za více než čtyřicet tisíc korun. Policisté provedli v lokalitě šetření, případ prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

 

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Středa, 09 Srpen 2023 11:13