Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 21. července
Stíny 21. července PDF Tisk Email
Pátek, 21 Červenec 2023 00:00

Řidič pod vlivem alkoholu

Ve středu 19. července zastavili policisté po páté hodině ráno řidiče vozidla Škoda Roomster, který jel v Jaroměřicích nad Rokytnou po ulici Kaunicova. U osmašedesátiletého řidiče provedli dechovou zkoušku a naměřili mu hodnotu 1,1 promile alkoholu. Obdobné hodnoty u něho ukázaly také opakované zkoušky. Policisté muži na místě zadrželi řidičský průkaz a zakázali mu další jízdu. Dále zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, případ prověřují.

 

Opilého policisté zajistili

Ve středu 19. července přijali policisté po jedenácté hodině dopoledne oznámení od muže, který měl obavu o svého blízkého. Ten byl totiž pod vlivem alkoholu a z jeho jednání vyplynulo, že by si mohl ublížit. Do obce na Hrotovicku vyjela hlídka a policisté provedli šetření.

Muž byl v pořádku, ale nebyl v dobrém stavu. Policisté přivolali zdravotnickou záchrannou službu. Při dechové zkoušce mladému muži naměřili hodnotu 1,32 promile alkoholu. Po lékařském vyšetření policisté muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

 

 

 

Jana Kroutilová

 

 

Aktualizováno Středa, 26 Červenec 2023 08:34