Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 29. června
Stíny 29. června PDF Tisk Email
Čtvrtek, 29 Červen 2023 00:00

Hromadná dopravní nehoda na Karlově náměstí

V úterý 27. června jela před polednem v Třebíči řidička vozidla Škoda Octavia po silnici na Karlově náměstí směrem k Jejkovské bráně. Narazila do zadní části před ní stojícího automobilu VW Sharan, které bylo po nárazu odhozeno ještě na před ním stojící vozidlo Škoda, přičemž tato vozidla zastavila před přechodem pro chodce. Při dopravní nehodě se zranila řidička a jeden z řidičů, zdravotnickou záchrannou službou byli převezeni na ošetření do třebíčské nemocnice. U všech zúčastněných řidičů policisté dechovou zkouškou požití alkoholu vyloučili. Místo nehody ohledali a zadokumentovali. Na vozidlech vznikla předběžně vyčíslená škoda za 120 tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

Řidič je podezřelý z přestupků

V úterý 27. června prováděli policisté dohled na provoz na silnici první třídy číslo 23 u Náměště nad Oslavou. Po osmé hodině ráno naměřili řidiči vozidla Renault Master rychlost 106 kilometrů za hodinu.

Automobil policisté zastavili a provedli kontrolu. Zjistili, že nejen, že jel řidič rychle, ale ještě je pod vlivem alkoholu. Při dechové zkoušce policisté muži naměřili hodnotu bezmála půl promile alkoholu. Policisté řidiči na místě zadrželi řidičský průkaz a zakázali mu další jízdu. Muž je podezřelý ze závažného přestupkového jednání na úseku dopravy. Případ policisté šetří.

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Úterý, 04 Červenec 2023 06:21