Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 27. června
Stíny 27. června PDF Tisk Email
Úterý, 27 Červen 2023 06:43

Opilý si chtěl ublížit

V neděli 25. června přijali policisté po druhé hodině odpoledne oznámení od ženy, která měla obavu o svého známého. Muž ji telefonicky kontaktoval a z jeho sdělení vyplynula obava, že by si mohl chtít ublížit. Měl se nacházet v Třebíči a mířit k mostu. Policisté po něm začali ve městě pátrat a jednapadesátiletého muže v krátké době nalezli na ulici Znojemská. Byl v pořádku, ale opilý. Při dechové zkoušce mu policisté naměřili hodnotu 1,94 promile alkoholu. Opilého muže zajistili a po lékařském vyšetření ho odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

Řidič Peuegotu havaroval

V neděli 25. června jel před jednou hodinou odpoledne řidič automobilu Peugeot po silnici ve směru od Budišova na obec Pyšel. Po projetí zatáčky dostal smyk a sjel do pole, kde se vozidlo přetočilo přes střechu.

Při dopravní nehodě se devatenáctiletý řidič zranil a zdravotnickou záchrannou službou byl převezen do třebíčské nemocnice. Policisté místo nehody ohledali a zadokumentovali. Na vozidle vznikla předběžně vyčíslená škoda za šedesát tisíc korun. Provedenou dechovou zkouškou policisté u řidiče požití alkoholu vyloučili. Dopravní nehodu šetří.

 

Havárie

V sobotu 24. června jel před půlnocí řidič vozidla Škoda po silnici v katastru obce Opatov, nezvládl řízení a vyjel s automobilem na travnatou plochu, kde vozidlo následně narazilo do naskládaných dřevěných klad. Ke zranění osob při dopravní nehodě nedošlo. U osmnáctiletého muže provedli policisté dechovou zkoušku a naměřili mu hodnotu 1,53 promile alkoholu. Obdobnou hodnotu u něho ukázala také opakovaná zkouška. Policisté provedli ohledání a zadokumentování nehody. Při havárii vznikla škoda přibližně za pětadvacet tisíc korun. Případ policisté prověřují pro podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Dopravní nehodu šetří.

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Pátek, 30 Červen 2023 10:58