Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 20. června
Stíny 20. června PDF Tisk Email
Úterý, 20 Červen 2023 00:00

Srazil se motocykl s autem

V neděli 18. června krátce před třetí hodinou odpoledne policisté přijali na integrovaném operačním středisku oznámení o dopravní nehodě, ke které došlo na silnici I/23 v katastru obce Rokytnice nad Rokytnou. Třiapadesátiletý řidič jedoucí s osobním vozidlem Volkswagen Passat vjel do křižovatky v době, kdy po hlavní silnici ve směru od obce Markvartice přijížděl motocykl BMW, a došlo ke střetu. Při dopravní nehodě došlo ke zranění motorkáře a jeho spolujedoucí, kteří byli leteckou záchrannou službou transportováni do brněnské nemocnice. U řidiče osobního vozidla policisté provedli dechovou zkoušku s negativním výsledkem. Dechová zkouška u motocyklisty nemohla být provedena, proto byl zajištěn odběr krve. Policisté místo nehody ohledali a zadokumentovali. Na vozidlech vznikla předběžně vyčíslená škoda za 350 tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

Pobili se opilci

Policisté prověřují případ fyzického napadení, ke kterému došlo v sobotu 17. června před druhou hodinou odpoledne na ulici Nádražní v Náměšti nad Oslavou.

Opilý třiačtyřicetiletý útočník fyzicky napadl druhého muže, opakovaně ho udeřil pěstmi do oblasti hlavy. Napadený muž utrpěl zranění a byl zdravotnickou záchrannou službou převezen na ošetření do třebíčské nemocnice. Dechová zkouška u něj vykázala hodnotu 4,04 promile alkoholu. Podezřelého muže policisté zajistili, při dechové zkoušce mu naměřili hodnotu 3,26 promile alkoholu a odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Třiačtyřicetiletý muž z Hodonínska je podezřelý ze dvou trestných činů, a to ublížení na zdraví a výtržnictví. Případ policisté nadále prověřují.

 

Michaela Lébrová

 

Aktualizováno Pátek, 23 Červen 2023 06:39