Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 5. června
Stíny 5. června PDF Tisk Email
Pondělí, 05 Červen 2023 00:00

Řidič byl pod vlivem alkoholu

V pátek 2. června odhalili policisté v Třebíči řidiče, který usedl za volant pod vlivem alkoholu. Před devátou hodinou večer zastavili na ulici Koželužská automobil Fiat a u dvaašedesátiletého řidiče provedli dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu 1,12 promile alkoholu. Opakovaná zkouška u něho ukázala obdobnou hodnotu. Policisté muži na místě zadrželi řidičský průkaz a zakázali mu pokračovat v další jízdě. Řidič je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Případ policisté prověřují.

 

Srazili se motorkáři

V pátek 2. června došlo po páté hodině večer na silnici v katastru obce Štěměchy k dopravní nehodě. Osmačtyřicetiletý řidič motocyklu Kawasaki jel směrem od obce Markvartice a po projetí zatáčky se bočně střetl s protijedoucím motocyklistou jedoucím na motocyklu BMW.

Ten následně vyjel do silničního příkopu, kde havaroval. Při dopravní nehodě utrpěl řidič motocyklu BMW zranění a byl zdravotnickou záchrannou službou převezen na ošetření do nemocnice. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. Při provedených dechových zkouškách u řidičů požití alkoholu vyloučili. Při nehodě vznikla předběžně vyčíslená škoda za 180 tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Čtvrtek, 08 Červen 2023 08:11