Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 2. června
Stíny 2. června PDF Tisk Email
Pátek, 02 Červen 2023 04:35

Opilého muže policisté zajistili

Ve středu 31. května přijali policisté v Moravských Budějovicích po třetí hodině ráno oznámení o opilém muži, který se nacházel v domě, kde obtěžoval svoje okolí. K budově vyjeli policisté a provedli šetření. Zjistili, že se jedná o dvacetiletého muže z Vyškovska. Při dechové zkoušce mu policisté naměřili hodnotu 2,15 promile alkoholu. Měl problémy s orientací a koordinací pohybu, drobnější zranění a nebyl schopen se o sebe sám postarat. Policisté opilého muže zajistili a odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

 

Řidič je podezřelý z přestupků

Ve středu 31. května kontrolovali policisté v obci Myslibořice dodržování nejvyšší povolené rychlosti jízdy. Po sedmé hodině ráno naměřili u vozidla Ford rychlost 83 kilometrů za hodinu. U sedmatřicetiletého řidiče při dechové zkoušce navíc naměřili hodnotu necelé půl promile alkoholu.

Obdobnou hodnotu u něho ukázala také opakovaná zkouška. Policisté muži zakázali další jízdu. Přišel o řidičský průkaz a je podezřelý ze spáchání přestupkového jednání na úseku dopravy.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Úterý, 06 Červen 2023 20:41