Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 25. května
Stíny 25. května PDF Tisk Email
Čtvrtek, 25 Květen 2023 08:26

Opilý napadal své blízké

Policisté vykázali ze společného obydlí muže, který se choval agresivně ke svým blízkým. V pondělí 22. května vyjeli policisté v Třebíči kolem osmé hodiny večer v domu, kde opilý muž slovně napadal obyvatelky bytu a jeho násilné jednání se stupňovalo. Policisté opilého muže zajistili. Při dechové zkoušce mu naměřili hodnotu 3,34 promile alkoholu. Jednapadesátiletého muže policisté odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Je podezřelý ze spáchání přestupku proti občasnému soužití, který policisté dále šetří.

Střet Renaultu s Fábií na Brněnské

V úterý 23. května došlo v Třebíči ke střetu dvou vozidel. Kolem půl třetí odpoledne jela osmapadesátiletá řidička automobilu Renault po ulici Brněnská ve směru od ulice Rafaelova a z neznámé příčiny vyjela do protisměru, kde se vozidlo střetlo s automobilem Škoda Fabia.

Při dopravní nehodě utrpěli oba řidiči zranění a byli zdravotnickou záchrannou službou transportováni do nemocnice. Provedenými dechovými zkouškami policisté u obou řidičů požití alkoholu vyloučili. Místo nehody ohledali a zadokumentovali. Na vozidlech vznikla předběžně vyčíslená škoda za sto tisíc korun. Nehodu policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Středa, 31 Květen 2023 07:28