Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 29. listopadu
Stíny 29. listopadu PDF Tisk Email
Pondělí, 29 Listopad 2010 10:58

Hodně odvážné prodavačky

Třebíčská policie přijala trestní oznámení o krádeži finanční hotovosti v prodejně nábytku na Komenského náměstí v Třebíči. V odpoledních hodinách dne 26. listopadu využili dva pachatelé z Vyškovska chvilkové nepřítomnosti prodavačky u pultu a ze zásuvky pod prodejním pultem ji odcizili finanční hotovost a karton cigaret. Prodavačka zloděje zahlédla a společně s dalšími ženami pachatele zadrželi ve vedlejší prodejně, do které utekli. Na místo přivolali policejní hlídku, která šestadvacetiletého muže a jeho spolupachatelku osmadvacetiletou ženu zadrželi. Věc byla vyřízena ve zkráceném přípravném řízení. Celková škoda byla vyčíslena na osm tisíc korun. Za přečin krádeže hrozí pachatelům trest odnětí svobody až na tři léta.

Krádež v Dukovanech

Policisté z Obvodního oddělení v Hrotovicích prověřují případ krádeže finanční hotovosti. V dopoledních hodinách dne 27. listopadu neznámý pachatel vnikl do rodinného domu nezajištěnými vchodovými dveřmi v obci Dukovany a odcizil finanční hotovost, uloženou v batohu v kuchyni. Celková škoda byla vyčíslena na tři tisíce pět set korun.

 

Fiesta skončila na střeše

K dopravní nehodě došlo ve večerních hodinách dne 28. listopadu mezi obcemi Horky a Jakubov. Dvaatřicetiletý řidič jel s osobním vozidlem značky Ford Fiesta směrem od obce Horky. V pravotočivé zatáčce nepřizpůsobil rychlost vozidla, dostal smyk, který nevyrovnal. Vyjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do stromu. Po nárazu se vozidlo převrátilo na střechu. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče a rychlá záchranná služba muže převezla k ošetření do nemocnice. Celková škoda byla vyčíslena na čtyřicet pět tisíc korun.

Marcela Lavická

 

 

 

 

 

Aktualizováno Úterý, 30 Listopad 2010 12:40