Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 5. května
Stíny 5. května PDF Tisk Email
Pátek, 05 Květen 2023 06:09

Pátrání po seniorce
Ve čtvrtek 4. května přijali policisté před osmou hodinou ráno oznámení o pohřešování seniorky, která odešla ze svého bydliště v Krahulově, následně se nevrátila a nepodala o sobě žádnou zprávu. Policisté zjistili k devadesátileté ženě dostupné informace a začali po ní v lokalitě ihned pátrat. Zorganizovali pátrací akci, do které se zapojili policisté, včetně psovodů, a také profesionální i dobrovolní hasiči. Seniorku se podařilo nalézt před desátou hodinou dopoledne v lesním terénu v katastru obce. Byla při vědomí, měla ale poranění a do péče ji převzala zdravotnická záchranná služba, která seniorku převezla do nemocnice.

Opilého policisté zajistili
V úterý 2. května přijali policisté v Náměšti nad Oslavou po deváté hodině večer oznámení o opilém agresivním muži, který v lokalitě ulice V. Nezvala budil veřejné pohoršení, rukou měl udeřit do zaparkovaného vozidla a hlasitě křičel.

Byl vulgární a choval se ke svému okolí agresivně. Po příjezdu policistů odmítal spolupracovat, chtěl z místa odejít a odmítal uposlechnout výzvy. Muž se stále choval útočně ke svému okolí a vulgárně pokřikoval. Policisté muže zajistili. Při dechové zkoušce u sedmatřicetiletého muže naměřili hodnotu 3,92 promile alkoholu. Policisté ho odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Muž je podezřelý ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku, případ policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Úterý, 09 Květen 2023 06:48