Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 25. dubna
Stíny 25. dubna PDF Tisk Email
Úterý, 25 Duben 2023 00:00

Řidič pod vlivem alkoholu

Řidiče pod vlivem alkoholu odhalili policisté z obvodního oddělení Jemnice v sobotu 22. dubna po deváté hodině večer. Policisté zastavili na ulici Široká osobní vozidlo Fiat, jehož řidičem byl pětatřicetiletý muž. Součástí silniční kontroly byla i dechová zkouška, která vykázala pozitivní výsledek. Naměřená hodnota dechové zkoušky činila 1,53 promile alkoholu. Opakovaná dechová zkouška přítomnost alkoholu potvrdila. Policisté muži další jízdu zakázali a zadrželi mu řidičský průkaz. Pětatřicetiletý muž je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Případ policisté prověřují.

 

Opilého policisté zajistili

V sobotu 22. dubna před pátou hodinou odpoledne přijali policisté z obvodního oddělení Náměšť nad Oslavou oznámení o muži, který v bytě slovně a následně i fyzicky napadal svoji známou.

Na místo vyjela policejní hlídka. Policisté zjistili, že se jedná o muže ve věku čtyřiačtyřicet let, který vykazoval značné známky opilosti, kdy provedená dechová zkouška činila 2,85 promile alkoholu. Muže policisté zajistili a odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Je podezřelý ze spáchání přestupku proti občanskému soužití.

 

Michaela Lébrová

 

Aktualizováno Pátek, 28 Duben 2023 21:36