Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 20. dubna
Stíny 20. dubna PDF Tisk Email
Čtvrtek, 20 Duben 2023 07:36

Odcizení kabelky

Policisté pátrají po pachateli, který v Třebíči v zábavním podniku odcizil dámskou kabelku. Ke spáchání činu došlo v noční době v úterý 18. dubna. Pachatel využil chvilkové nepozornosti ženy a vzal jí ze stolu odloženou kabelku, ve které měla finanční hotovost, platební kartu a svazek klíčů. Pachatel způsobil ženě škodu přes tři tisíce korun. Policisté provedli šetření a zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Po pachateli policisté pátrají.

 

Vloupání do rodinného domu

Policisté pátrají po pachateli, který se dopustil krádeže v obci Přibyslavice. Ke spáchání činu došlo v době od soboty 15. dubna do ranních hodin pondělí. Pachatel za užití násilí vnikl do rozestavěného domu, který prohledal a odcizil různé elektro a aku nářadí, jako bourací kladivo, vrtačky, úhlovou brusku, kotoučovou pilu a jiné věci.

Poté vnikl do kůlny na dvoře, kterou taktéž prohledal a odcizil další uložené nářadí. Majiteli tak způsobil předběžně vyčíslenou škodu za více než čtyřicet tisíc korun. Policisté místo činu ohledali, zadokumentovali a provedli v lokalitě šetření. Dále zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Případ policisté prověřují, po pachateli a odcizených věcech pátrají.

 

Michaela Lébrová

 

Aktualizováno Neděle, 23 Duben 2023 12:27