Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 12. dubna
Stíny 12. dubna PDF Tisk Email
Středa, 12 Duben 2023 00:00

Ta ji tedy měla!

V pondělí 10. dubna byli policisté v Třebíči po osmé hodině večer přivoláni do ubytovacího zařízení. Nacházela se zde značně opilá žena, která rozbila skleněnou výplň vstupních dveří. Policisté po příjezdu na místo provedli šetření. Poškozením dveří vznikla předběžně vyčíslená škoda za osm tisíc korun. Policisté opilou ženu zajistili, při dechové zkoušce jí naměřili hodnotu 3,42 promile alkoholu. Opilou ženu odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Případ policisté šetří pro podezření ze spáchání přestupku proti majetku.

Řidiči pod vlivem alkoholu

V neděli 9. dubna zastavili policisté v Jemnici před desátou hodinou dopoledne vozidlo Škoda Octavia, které jelo po ulici Na Podolí. Při dechové zkoušce u sedmačtyřicetiletého řidiče naměřili hodnotu 1,61 promile alkoholu. Opakovaná zkouška u něho ukázala hodnotu ještě vyšší. Policisté muži zadrželi řidičský průkaz a zakázali mu pokračovat v další jízdě. Řidič je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pro vlivem návykové látky, případ policisté prověřují.

Přibližně o hodinu později ukončili policisté nebezpečnou jízdu jiného opilého řidiče v Třebíči. Šestašedesátiletý muž jel s vozidlem po ulici U Kuchyňky. Policisté provedli u řidiče dechovou zkoušku a naměřili mu hodnotu 1,13 promile alkoholu. Přes jedno promile u něho ukázala také opakovaná zkouška. Řidičský průkaz muž nepředložil a dopustil se tak přestupku. V další jízdě již nesměl pokračovat. Také tento případ policisté řeší pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pro vlivem návykové látky.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Úterý, 18 Duben 2023 08:05