Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 28. března
Stíny 28. března PDF Tisk Email
Úterý, 28 Březen 2023 12:56

Havárie vozidla

V pátek 24. března havarovala po jedné hodině odpoledne v Jemnici na ulici Tyršova řidička vozidla Smart. Vyjela na chodník, následně narazila do zídky a kovového sloupku. Ke zranění osob nedošlo. Přivolaní policisté provedli u devětapadesátileté ženy dechovou zkoušku, při které jí naměřili hodnotu 2,58 promile alkoholu. Obdobnou hodnotu u ní ukázala také opakovaná zkouška. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. Škoda, která při nehodě vznikla, byla předběžně vyčíslena na více než dvacet tisíc korun. Policisté ženě zadrželi řidičský průkaz. Dále zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, případ policisté prověřují.

 

Cyklista boural

V sobotu 25. března se při havárii zranil devětačtyřicetiletý cyklista. Kolem osmé hodiny dopoledne jel na jízdním kole v Třebíči po ulici Hrotovická.

Vjel na obrubník a upadl mimo pozemní komunikaci na travnatý pás. Při dopravní nehodě se muž zranil a zdravotnickou záchrannou službou byl transportován do třebíčské nemocnice. Policisté u cyklisty provedenou dechovou zkouškou požití alkoholu vyloučili. Místo havárie ohledali a zadokumentovali. Dopravní nehodu šetří.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Pátek, 31 Březen 2023 06:55