Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 16. března
Stíny 16. března PDF Tisk Email
Čtvrtek, 16 Březen 2023 00:00

Opilého policisté zajistili

V úterý 14. března přijali policisté před pátou hodinou odpoledne oznámení o opilém agresivním muži, který se nacházel v Želetavě na ulici Pražská. Okolí slovně napadal, vyhrožoval fyzickým útokem a zničením věcí. Policisté vyjeli na místo a opilého muže zajistili. Jednalo se o devětatřicetiletého muže, kterému při dechové zkoušce naměřili hodnotu 1,64 promile alkoholu. Policisté muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Je podezřelý ze spáchání přestupku proti občanskému soužití, případ policisté šetří.

 

Rvačka u nádraží

Ze spáchání dvou trestných činů je podezřelý třicetiletý muž, který v Třebíči napadl a okradl jiného muže. V úterý 14. března před osmou hodinou večer došlo na ulici Nádražní ke konfliktu, při němž jeden z mužů druhého strhl na zem a tloukl ho. Následně utekl s mobilním telefonem, který napadenému vypadl.

Podezřelého muže vypátrali v lokalitě strážníci městské policie. Telefon vydal a převzal si jej zpět majitel. Na místo byla přivolána zdravotnická záchranná služba a policisté. U podezřelého muže naměřili policisté při dechové zkoušce hodnotu 1,31 promile alkoholu, v minulosti již byl soudně trestán. Opilého muže policisté odvezli na protialkoholní záchytnou stanici. Po vystřízlivění směřoval na oddělení a policejní inspektor mu sdělil podezření ze spáchání přečinů výtržnictví a krádeže. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení.

 

 

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Úterý, 21 Březen 2023 07:46