Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 8. března
Stíny 8. března PDF Tisk Email
Středa, 08 Březen 2023 00:00

Policisté vypátrali hledaného muže

Policisté v Třebíči vypátrali hledaného muže, který nenastoupit výkon trestu odnětí svobody. V pondělí 6. března ho kolem deváté hodiny dopoledne nalezli na ulici Průmyslová. Na muže byl na začátku února vydán soudem příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody. Policisté hledaného jednatřicetiletého muže odvezli na oddělení. Vzhledem k tomu, že trest sám bezdůvodně nenastoupil, je podezřelý ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí. Po provedení všech nezbytných úkonů směřoval hledaný muž do brněnské věznice.

Poškrábal lak dvou aut

Policisté prověřují případ poškození tří vozidel, ke kterému došlo v obci Rouchovany v době od pátečního večera 3. března do sobotního dopoledne.

Pachatel poškodil lak dvou vozidel Škoda Octavia a automobilu VW Amarok Způsobil předběžně vyčíslenou škodu za více než čtyřicet tisíc korun. Policisté provedli ohledání, zadokumentování a šetření. Dále zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci. Po pachateli policisté pátrají.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Pondělí, 13 Březen 2023 07:39