Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 4. března
Stíny 4. března PDF Tisk Email
Sobota, 04 Březen 2023 07:01

Řídil přes uložený zákaz

Ve čtvrtek 2. března zastavili policisté po druhé hodině odpoledne v obci Bochovice vozidlo Peugeot. Řidičem byl pětatřicetiletý muž, který řídit automobily nesmí. Vloni na podzim byl totiž odsouzen k trestu zákazu činnosti spočívajícím v zákazu řízení všech motorových vozidel, a to až do druhé poloviny příštího roku. Policisté muže odvezli na oddělení k provedení nezbytných úkonů. Policejní inspektor mu sdělil podezření ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení.

 

Ukradl oblečení

Ve čtvrtek 2. března byli policisté v Třebíči kolem poledne přivoláni k prodejně na ulici Spojovací, kde odcizil muž zboží v hodnotě přes jeden tisíc korun a utekl. Muž si odnesl kalhoty, tričko a mikinu. Na místo ihned vyjeli policisté a podezřelého muže vypátrali v lokalitě ulice Kubišova. Odcizené zboží vydal a mohl si jej tak převzít oprávněný zástupce prodejny.

Policisté třicetiletého muže odvezli na oddělení. V minulosti byl již soudně trestán za různorodou trestnou činnost, vloni byl propuštěn z výkonu trestu odnětí svobody. Policejní inspektor mu na základě shromážděných důkazů sdělil podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Čtvrtek, 09 Březen 2023 10:20