Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 22. února
Stíny 22. února PDF Tisk Email
Středa, 22 Únor 2023 08:24

Řidič pod vlivem alkoholu

V pondělí 20. února zastavili policisté v Třebíči po jedné hodině v noci vozidlo Seat, jehož řidič jel po ulici Řípovská. U třiačtyřicetiletého muže provedli dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu kolem půl promile alkoholu. Obdobnou hodnotu u něho ukázala také opakovaná zkouška. Muž při kontrole nepředložil řidičský průkaz a dopustil se tak dalšího přestupku. Policisté řidiči zakázali pokračovat v další jízdě. Muž je podezřelý ze spáchání přestupkového jednání na úseku dopravy.

Opilá žena skončila na záchytce

V sobotu 18. února přijali policisté v Třebíči po druhé hodině ráno oznámení o opilé ženě, která vyhrožovala, že si ublíží. Byla v bytě ještě s dalšími dvěma mladými ženami, se kterými konzumovala alkohol.

Na místo vyjeli policisté, situaci uklidnili a provedli šetření. Osmatřicetiletá žena byla ve velmi špatném psychickém stavu, jedna z mladých žen měla drobné zranění, které si způsobila sama. Policisté přivolali zdravotnickou záchrannou službu. Dále provedli dechové zkoušky, starší z žen měla přes dvě promile alkoholu, zraněné naměřili přes jedno promile a druhá mladá žena měla hodnotu necelé půl promile. Osmatřicetiletou ženu odvezli policisté na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Zraněná žena byla převezena na ošetření do nemocnice.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Úterý, 28 Únor 2023 09:38