Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 18. února
Stíny 18. února PDF Tisk Email
Sobota, 18 Únor 2023 00:00

Vloupání do chaty

Policisté pátrají po pachateli, který se v Náměšti nad Oslavou vloupal do rekreačního objektu. Ke spáchání činu došlo v době od poloviny ledna do uplynulého víkendu na ulici U Železničního mostu. Pachatel po rozbití okna vnikl do rekreační chaty. Odcizil potraviny, alkoholu a vrtačku, majiteli vznikla škoda za necelých pět tisíc korun. Policisté místo činu ohledali, zadokumentovali a provedli v lokalitě šetření. Dále zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a porušování domovní svobody. Po pachateli policisté pátrají.

Havárie

Ve čtvrtek 16. února došlo kolem osmé hodiny ráno na silnici v katastru obce Rudíkov k dopravní nehodě. Jednapadesátiletý řidič vozidla Škoda Octavia jel ve směru na Třebíč, při průjezdu zatáčkou vyjel mimo komunikaci, kde s vozidlem narazil do směrového sloupku a dále do silničního propustku.

Při dopravní nehodě se zranil řidič a jeho spolujedoucí, oba byli zdravotnickou záchrannou službou převezeni do nemocnice. Policisté místo nehody ohledali a zadokumentovali. Dechovou zkouškou u řidiče požití alkoholu vyloučili. Na vozidle vznikla předběžně vyčíslená škoda za 300 tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

 

 

Aktualizováno Středa, 22 Únor 2023 08:40