Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 13. února
Stíny 13. února PDF Tisk Email
Pondělí, 13 Únor 2023 00:00

Při krádeži byl přistižen

Policisté prověřují případ krádeže, ke které došlo v třebíčském obchodním domě. V pátek 10. února přišel devatenáctiletý muž před polednem do prodejny na ulici M. Majerové. Vzal dvě láhve alkoholu, jednu si dal do kapsy bundy a druhou za pásek kalhot. S odcizeným zbožím se snažil projít pokladní zónou bez zaplacení. Muže zastavil pracovník ostrahy a na místo byli přivoláni policisté. Zjistili, že se jedná o muže, který již byl za majetkovou trestnou činnost na konci loňského roku odsouzen. Případ policisté prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

Řidič byl pod vlivem alkoholu

V sobotu 11. února kontrolovali policisté v Moravských Budějovicích před třetí hodinou ráno vozidlo VW Golf, jehož řidič jel po náměstí Míru. U sedmačtyřicetiletého muže provedli dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu 1,09 promile alkoholu.

Opakované zkoušky u něho ukázaly hodnoty ještě vyšší. Policisté řidiči zakázali další jízdu a na místě mu zadrželi řidičský průkaz. Případ prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Pátek, 17 Únor 2023 12:13