Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 9. února
Stíny 9. února PDF Tisk Email
Čtvrtek, 09 Únor 2023 00:00

Vypátrali hledaného u služebny

Policisté v Třebíči vypátrali hledaného muže, který měl na konci loňského roku nastoupit výkon trestu odnětí svobody. V úterý 7. února byl v odpoledních hodinách na ulici Bráfova třída. Hledaného muže policisté po provedení nezbytných úkonů odvezli do brněnské věznice. Vzhledem k tomu, že trest bezdůvodně sám nenastoupil, je podezřelý ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí. Případ policisté dále prověřují.

Opilého zajistili

V úterý 7. února přijali policisté po čtvrté hodině odpoledne oznámení o zjevně opilém muži, který šel po železniční trati z Třebíče ve směru na Vladislav.

Policisté vyjeli do lokality a začali muže hledat. Během chvíli ho vypátrali, jednalo se o třicetiletého muže, který měl v úmyslu dojít až do Náměště nad Oslavou. Při dechové zkoušce mu policisté naměřili hodnotu 2,32 promile alkoholu. Opilý muž se nebyl schopen sám o sebe postarat a jeho pohyb v kolejišti byl nebezpečný. Policisté muže zajistili a odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Muž je podezřelý ze spáchání přestupkového jednání v oblasti drážního zákona.

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Pátek, 10 Únor 2023 22:40