Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 2. února
Stíny 2. února PDF Tisk Email
Čtvrtek, 02 Únor 2023 09:47

Řidič je podezřelý z přestupků

V úterý 31. ledna kontrolovali policisté před osmou hodinou ráno v Moravských Budějovicích řidiče vozidla Volvo, který předtím zastavil v zákazu stání. U muže provedli dechovou zkoušku a naměřili mu hodnotu do půl promile alkoholu. Dále policisté zjistili, že řidič nemá platný řidičský průkaz. Platnost dokladu skončila před více než dvěma lety. Policisté muži zadrželi řidičský průkaz a další jízdu řidiči zakázali. Muž je podezřelý ze spáchání přestupkového jednání na úseku dopravy, které policisté šetří.

Náklaďák srazil chodkyni

V úterý 31. ledna došlo v Třebíči ke střetu vozidla s chodkyní. Po čtvrté hodině odpoledne jel dvaadvacetiletý řidič s nákladním vozidlem Iveco po ulici Bráfova třída, vjel na přechod pro chodce v době, kdy přecházela vozovku chodkyně a došlo ke střetu. Dvacetiletá žena utrpěla zranění a zdravotnickou záchrannou službou byla převezena na ošetření do třebíčské nemocnice.

Policisté provedli šetření, místo nehody ohledali a zadokumentovali. Provedenými dechovými zkouškami u řidiče i chodkyně požití alkoholu vyloučili. Dopravní nehodu policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Pondělí, 06 Únor 2023 09:30