Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 1 února
Stíny 1 února PDF Tisk Email
Středa, 01 Únor 2023 00:00

Kontrolovali chaty

Policisté na Třebíčsku se v zimních měsících zaměřují ve větší míře na kontroly v chatových oblastech. V pondělí 30. ledna zkontrolovali v dopoledních hodinách lokality v katastru obce Jackov u Moravských Budějovic. Nezjistili narušení objektů, ani pohyb podezřelých osob. Rekreační lokality se v chladném počasí stávají opuštěnými a vyhledávají je pachatelé ať již ke krádežím, tak k přespání. Proto policisté ve zvýšené míře chatové oblasti procházejí a zjišťují, zda objekty nevykazují známky násilného vniknutí.

Řidička je podezřelá z přestupků

V pondělí 30. ledna prováděli policisté kontroly dodržování nejvyšší povolené rychlosti jízdy. Před jedenáctou hodinou dopoledne zastavili v Třebíči na ulici Pražská vozidlo VW Tiguan, kterému naměřili rychlost 82 kilometrů za hodinu.

Při kontrole zjistili, že řidička automobilu byla za obdobný přestupek potrestána již v krátké době předtím. Dále u ní policisté provedli test na zjištění ovlivnění návykovou látkou s pozitivní hodnotou na marihuanu. Policisté řidičce zakázali další jízda. Jednatřicetiletá žena je podezřelá ze spáchání přestupkového jednání na úseku dopravy, které policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Sobota, 04 Únor 2023 08:22