Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 8. ledna
Stíny 8. ledna PDF Tisk Email
Neděle, 08 Leden 2023 12:31

Střet vozidel

V pátek 6. ledna přijali policisté před osmou hodinou ráno oznámení o dopravní nehodě u obce Dědice, kde došlo k čelnímu střetu dvou osobních vozidel. Při nehodě utrpěli zranění oba řidiči, zdravotnickou záchrannou službou byli transportováni do nemocnice. Na základě dosavadního šetření policisté zjistili, že řidič vozidla Škoda Roomster předjížděl jiný automobil a střetl se s protijedoucím vozidlem. Provedenou dechovou zkouškou policisté u řidičů požití alkoholu vyloučili. Místo nehody ohledali a zadokumentovali. Příčinu a veškeré související okolnosti dopravní nehody prověřují.

 

Opilého policisté zajistili

Ve čtvrtek 5. ledna byli policisté v Třebíči kolem jedné hodiny odpoledne přivoláni na ulici Znojemská, kde ležel u autobusové zastávky zjevně opilý muž.

Nebyl schopen samostatné chůze, postarat se o sebe a při pokusech vstát padal. Policisté u něho provedli dechovou zkoušku, při které muži naměřili hodnotu 4,02 promile alkoholu. Šestapadesátiletého muže zajistili a odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

 

 

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Pátek, 13 Leden 2023 08:59