Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 15. listopadu
Stíny 15. listopadu PDF Tisk Email
Úterý, 15 Listopad 2022 00:00

Opilého policisté zajistili

V neděli 13. listopadu byli policisté v Třebíči po osmé hodině večer přivoláni na ulici Zahraničního odboje, kde se nacházel opilý muž. Na místo vyjeli policisté. Opilý muž budil veřejné pohoršení tím, že převrátil na zem plastový kontejner. Policisté muže zajistili, při dechové zkoušce mu naměřili hodnotu 1,85 promile alkoholu. Opilého muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Muž je podezřelý ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku.

Alkohol za volantem

Přestupku na úseku dopravy se dopustil muž, kterého policisté z obvodního oddělení Třebíč zastavili v sobotu 12. listopadu po deváté hodině večer na ulici Smila Osovského.

Muž řídil osobní vozidlo Ford Focus. Pětadvacetiletý řidič se na výzvu policistů podrobil dechové zkoušce. Její výsledek byl pozitivní a naměřená hodnota činila 0,62 promile alkoholu. Opakované měření vykázalo hodnotu 0,60 promile alkoholu. Policisté muži na místě zakázali další jízdu a zadrželi mu řidičský průkaz. Muž se bude před příslušným správním orgánem zodpovídat z přestupku na úseku dopravy.

 

Michaela Lébrová

 

Aktualizováno Sobota, 19 Listopad 2022 09:02