Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 9. listopadu
Stíny 9. listopadu PDF Tisk Email
Středa, 09 Listopad 2022 08:48

Opilou zajistili

V neděli 6. listopadu přijali policisté po šesté hodině večer oznámení od muže, který měl obavu o svoji známou. Na základě telefonické komunikace vyplynula obava, že by si mohla žena chtít ublížit. Měla se nacházet na třebíčském vlakovém nádraží. Policisté na místo vyjeli a v budově ji nalezli. Žena byla značně opilá, při dechové zkoušce jí policisté naměřili hodnotu 2,44 promile alkoholu. Jednačtyřicetiletou ženu zajistili a odvezli ji na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

 

Řidič byl pod vlivem alkoholu

V pondělí 7. listopadu jel před osmou hodinou ráno řidič vozidla Peugeot v Třebíči po silnici na ulici Cyrilometodějská. Automobil policisté zastavili a provedli kontrolu. U řidiče při dechové zkoušce naměřili hodnotu bezmála jedno promile alkoholu.

Obdobnou hodnotu u něho ukázala také opakovaná zkouška. Dále policisté zjistili, že vozidlo nemá platnou technickou prohlídku, nemá sjednáno pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem a registrační značky mají být v depozitu. Značky policisté zajistili. Policisté řidiči na místě zadrželi řidičský průkaz, v další jízdě již nesměl pokračovat. Muž je podezřelý ze spáchání závažného přestupkového jednání na úseku dopravy, které policisté šetří.

 

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Neděle, 13 Listopad 2022 14:26