Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 27. října
Stíny 27. října PDF Tisk Email
Čtvrtek, 27 Říjen 2022 07:56

Řidič měl přes tři promile alkoholu

V úterý 25. října zastavili policisté v Třebíči před šestou hodinou večer vozidlo Opel, které jelo po ulici Kpt. Jaroše. Při kontrole zjistili, že je řidič opilý. Čtyřiačtyřicetiletému muži při dechové zkoušce naměřili hodnotu 3,02 promile alkoholu a opakovaná zkouška u něho ukázala hodnotu ještě vyšší. Řidičský průkaz muž nepředložil. Značně opilého řidiče policisté zajistili a odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Řidič je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, případ policisté prověřují.

Opilý se choval agresivně

V úterý 25. října byli policisté v Třebíči po čtvrté hodině odpoledne přivoláni na Karlovo náměstí, kde se nacházel v zábavním podniku opilý muž, který se choval agresivně vůči svému okolí.

Ostatní obtěžoval, urážel je a vyhrožoval násilím. Na místo vyjeli policisté. Opilý muž mezitím z provozovny odešel a policisté ho nalezli v lokalitě autobusového nádraží. Muž měl téměř dvě promile alkoholu v dechu. Opilého třicetiletého muže policisté zajistili a odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Je podezřelý ze spáchání přestupku proti občanskému soužití.

 

Řídil auto přes uložený zákaz

V úterý 25. října jel před čtvrtou hodinou odpoledne v Náměšti nad Oslavou řidič vozidla Iveco po ulici Podhradí, automobil policisté zastavili a provedli kontrolu. Zjistili, že řidičem je dvaatřicetiletý muž, který má od začátku října na základě rozhodnutí městského úřadu vyslovený zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel na dobu jednoho roku. V další jízdě řidič již nesměl pokračovat Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí, případ policisté prověřují.

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Pondělí, 31 Říjen 2022 17:49