Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 26. října
Stíny 26. října PDF Tisk Email
Středa, 26 Říjen 2022 07:49

Vloupání do vozidla

Policisté pátrají po pachateli, který se v obci Dalešice vloupal do zaparkovaného vozidla. Majiteli způsobil škodu za necelých patnáct tisíc korun. Ke spáchání činu došlo v pondělí 24. října v době mezi desátou a jedenáctou hodinou dopoledne. Pachatel z automobilu Škoda Fabia odcizil kabelku s peněženkou. Žena přišla o finanční hotovost, doklady, řetízek, platební kartu a další věci. Policisté provedli ohledání, zadokumentování a šetření. Úkony trestního řízení jsou zahájeny pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Po pachateli a odcizených věcech policisté pátrají.

Střet vozidel

V pondělí 24. října jela před jednou hodinou odpoledne po silnici v katastru obce Lhotice řidička vozidla Seat ve směru na Jemnici. Při vyjíždění z vedlejší silnice došlo ke střetu s automobilem Škoda, jehož řidič jel po hlavní silnici.

 

Oba řidiči utrpěli při dopravní nehodě zranění a byli zdravotnickou záchrannou službou převezeni na ošetření do třebíčské nemocnice. Policisté u nich provedenou dechovou zkouškou požití alkoholu vyloučili. Místo nehody ohledali a zadokumentovali. Škoda vznikla na vozidlech a dále silničních svodidlech. Dopravní nehodu policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Neděle, 30 Říjen 2022 10:31