Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 21. října
Stíny 21. října PDF Tisk Email
Pátek, 21 Říjen 2022 09:01

Krádež nafty

Policisté pátrají po pachateli, který v katastru obce Trnava odcizil naftu z pracovního stroje. Ke krádeži došlo v noci z pondělí 17. října na úterý v prostoru v blízkosti odbočky na Nárameč. Pachatel z pracovního stroje odčerpal pohonné hmoty a další škodu způsobil poškozením víčka nádrže. Předběžně vyčíslená škoda přesáhla deset tisíc korun. Policisté provedli na místě šetření, úkony trestního řízení jsou zahájeny pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Po pachateli policisté pátrají.

Řidiči jsou podezřelí z přestupků

Ve středu 19. října zastavili policisté v Třebíči po jedenácté hodině dopoledne řidiče vozidla VW Golf, který jel po ulici Družstevní. Dechová zkouška u něho byla negativní. Dále policisté provedli u muže test na zjištění ovlivnění návykovou látkou, který byl pozitivní na marihuanu.

Lékařskému vyšetření se řidič odmítl bezdůvodně podrobit a dopustil se tak přestupku. Policisté muži další jízdu zakázali a na místě mu zadrželi řidičský průkaz. Řidič je podezřelý ze spáchání závažného přestupkového jednání na úseku dopravy.

Ze spáchání přestupků je podezřelý také řidič vozidla VW Polo, který jel v Třebíči ve středu před pátou hodinou odpoledne po ulici Sucheniova. Také u něho ukázal test na zjištění ovlivnění návykovou látkou pozitivní hodnotu a lékařské vyšetření muž bezdůvodně odmítl. V další jízdě řidič již nesměl pokračovat. Přestupkové jednání policisté šetří.

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Středa, 26 Říjen 2022 07:53