Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Sloupky S prominutím 30. října 2009
S prominutím 30. října 2009 PDF Tisk Email
Pátek, 30 Říjen 2009 06:53

Jako v Jiříkově vidění si musel připadat externí redaktor Horáckých novin, jinak též zastupitel města Jan Uher. Když napsal článek, v jehož jednom odstavci okrajově zmiňoval lídra třebíčské opozice Pavla Heřmana, musel tento odstavec na pokyn nového vedení novin smazat. Jednalo se přitom pouze o konstatování, že cosi bylo původním nápadem bývalého senátora a úspěšného starosty města.

Dlužno spravedlivě dodat, že se autor článku Pavlu Heřmanovi omluvil, což on velmi kvitoval. Lze ho chápat. Živí rodinu. Sám Pavel Heřman událost komentoval lakonicky. „Zdá se mi, že moje jméno je nyní v Horáckých novinách sprosté slovo. Jenom to dokumentuje, čeho si již čtenáři určitě všimli. Horácké noviny klesly vedle Třebíčského zpravodaje a Třebíčských novin na úroveň třetí hlásné trouby radniční koalice“.

Pavel Heřman koalici poloviny ODS, socialistů, lidovců za vydatné podpory komunistů evidentně vadí. Komunální volby jsou tady za rok. Afér na vrub vedení radnice přibývá. Občané nejsou ovce, úsudek si udělají i bez nápovědy. Za rok už nemusejí dostat politici, kteří se zasloužili o evidentně korupční prostředí na radnici, potřebných čtrnáct hlasů, kterými disponují teď. A pak skončí i tento, s prominutím, kočko-praso-pes.

František Ryneš

Aktualizováno Pondělí, 02 Listopad 2009 12:18