Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Komentáře Glosa bazénová
Glosa bazénová PDF Tisk Email
Čtvrtek, 09 Listopad 2017 07:44

Na Laguně si nejvíc připlatí rodiny s dětmi

Od 17. listopadu si návštěvníci akvaparku Laguna připlatí. Nejvíce rodiny s dětmi. Zatímco dříve platily 270 korun, v druhé půlce listopadu se cena vstupného pro čtyřčlennou rodinu zvedne na 350 korun za dvě hodiny plavání a her v zábavní části.

O zdražení se již v kuloárech mluvilo delší dobu. Důkladnou kontrolu hospodaření Laguny požadoval zastupitel Jaromír Barák, za což si na návrh Richarda Horkého „vysloužil“ vyloučení z kontrolní skupiny a žalobu místního oligarchy o půl miliónu korun. Teď zdražení přichází s otevřením nového wellness centra, kterým je vedení města zdůvodňuje, byť nemá s akvaparkem nic moc společného. Radní ještě argumentují, že u tarifu pro rodiny s dětmi se prodloužila doba o půl hodiny.To však nesedí. I když odečteme půlhodinový bonus, tak je to stále pro čtyřčlennou rodinu o 50 korun víc.

Ve wellness se otevře druhé patro s amfiteátrem pro saunové divadlo a Kneippův chodník. Jenže zatímco do wellnes si lidé připlatí 30 korun, do akvaparku čtyřčlenná rodina zaplatí o 80 korun více než dříve. Přitom Třebíč se chlubí, že je městem přátelským rodině.


František Ryneš