Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Komentáře Opět nápor na nervovou soustavu!
Opět nápor na nervovou soustavu! PDF Tisk Email
Pátek, 10 Červenec 2015 08:33

Řidiči v Třebíči nebudou mít pokoj a bylo by dobře, aby někteří se slabým srdcem raději nevyjížděli. Myšlení vedení Města a Kraje Vysočina nezná málo arogance!

V pátek, doba největšího dopravního náporu, se stane dnem opravy hlavní komunikace. Z tří pruhů od „pracáku“ ke gymnáziu je průjezdný pouze jeden! Ke všem objížďkám, které jsou už tak dost matoucí, zvláště pro turisty, je zde další kolaps. Auta stojí až za křižovatku a s postupem času bude hůř! Oprava překopané silnice je určitě potřeba. Jen je otázkou, zdali je nejvhodnější termín pátek! A v čase denním. Ve světě, ale i třeba v Praze, se takové párhodinové uzavírky hlavních tahů dělají ve večerních či nočních hodinách. Ne však v Třebíči. Zde se budou stále vymýšlet nesmyslné komplikace pro řidiče. Stejně jako nesmyslné uzavírky!

Už jsme se setkali s turisty, kteří jeli od Baziliky a na křižovatce u Jihlavské brány museli jet rovně. Na obou stranách odbočení je značka slepá ulice. Následuje velmi zdařilé značení objížďky. Za křižovatkou je jedna oranžová šipka doleva, a jedna větší s nápisem Polanka doprava. Tedy pro turistu neznalý co je Polanka, nastává dilema, kam vlastně odbočit, když je objížďka na obě strany! No krásně vymyšlené!

A není konec. Již nyní víme, že přijdou další uzavírky do konce roku. Opět Znojemská a Nádražní ulice! Třebíčští, máme se na co těšit!

Jan Zeman