Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Komentáře Kraj ví, jak naštvat Třebíčské obyvatele
Kraj ví, jak naštvat Třebíčské obyvatele PDF Tisk Email
Středa, 06 Květen 2015 15:41

Úředníci Krajského úřadu Vysočina už nejednou ukázali, že jim na Třebíči nesejde. Někdy se jejich rozhodnutí jeví jako schválnost. Jako třeba poslední tichá akce, jak co nejvíce znepříjemnit Třebíčským jízdu do Jihlavy.

Nejprve se uzavřel sjezd z dálnice do Jihlavy. Ti co jezdili do práce směr Bosh, Lighting, Jipocar, museli místo po dálnici jet chtě nechtě, přes Jihlavu. V pondělí, bez předchozího upozornění přišel další šok! Při průjezdu od Zašovic, okolo odbočky na Kněžice, se mihne cedule s info o nějakém zákazu a cedule se slepou ulicí za 6 km. Než se vám to rozleží v hlavě, jste v Brtnici a tam je uzávěra cesty nejen na Příseku, ale i na Luka. Jediná cesta vám zbývá na Stonařov. Minimání zajížďka 15 km a k tomu nepříjemně úzká silnice, na které máte problém vyhnout se kamiónům, které jedou po stejné straně opačným směrem. Pokud náklaďák dojedete, časová ztráta se navýší, neboť zde nelze prakticky předjet.

Možná signál pro Třebíč. Ani po všech změnách a postu místostarosty pro ČSSD nás stále nezajímáte a budeme vás i nadále ignorovat. Druhá varianta je, že o tom radnice v Třebíči věděla, ale díky naštvanosti na dopravu v Třebíči raději mlčí...

Nyní nezbývá prakticky jiná cesta, než na Kasárna, Stonařov a dále do Jihlavy. A to až do konce května. Cesta přes Kamenici je stejně nepříjemná jako Brtnice – Stonařov. Otázka zní, nešlo uzavírku naplánovat, až po otevření sjezdu dálnice? Možná ano. Krajských pohlavárů (my nikam nedojíždíme, nám je to jedno) se to přece netýká!

Jan Zeman