Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Komentáře Glosa hokejová
Glosa hokejová PDF Tisk Email
Úterý, 26 Srpen 2014 11:28

Autogramiáda hokejistů bude ve středu

Ve středu 27. srpna od 17 hodin se uskuteční autogramiáda hokejistů Horácké Slavie. Místo? Čerpací stanice Silmet v Červené hospodě. Pokud se mladí fanoušci těšili na autogramiádu, případné focení s hráči, musí letos trochu posmutnět. Účast hráčů bude kvalitní. Ale buď si musí domluvit rodiče nebo objednat odvoz do několika kilometrů vzdálené Červené Hospody třeba taxíkem.

Po dvanácti letech se vrací do dresu Horácké Slavie Roman Erat. Roman byl hráčem Komety, hovořilo se o hostování, ale nakonec se podařilo dojednat přestup. Špenát, jak ho všichni fanoušci znají, bude dva roky hráčem Slavie a poté s ním vedení počítá i do dalších činností klubu. I s ním se fanoušci mohou potkat.

Proč ale v Červené hospodě, to je otázkou. Sponzoři hrají vždy roli, ale myslet si, že stovky fanoušků pojednou pro podpis a garantovaný levnější benzín na čerpací stanici? Všem kdo přijedou nabízí Silmet exkluzivní cenu. Jakou? Nikdo neví. O padesát haléřů levněji? O korunu, o pět? Minulá autogramiáda byla ve Stop Shopu, kam jezdí přinejmenším doprava. Ale v Červené hospodě? Spoustu věcí se podařilo v klubu rozběhnout velmi dobře. Některé kroky ovšem vyvolávají velký otazník. Doufejme, že těch druhých bude méně.

Jan Zeman