Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Komentáře Sněm ODS: Jonáš a Kafoňková
Sněm ODS: Jonáš a Kafoňková PDF Tisk Email
Čtvrtek, 26 Leden 2012 00:00

V pondělí proběhl sněm Místního sdružení ODS Třebíč.  Průběh ani výsledek nebyl překvapující. Sněm zvolil jako svého kandidáta do senátních voleb současného senátora Vítězslava Jonáše. Jiný vhodný kandidát ODS totiž na Třebíčsku není. Pro občanské demokraty smutné zjištění. A tak se skřípěním zubů dali hlas Jonášovi i ti, kteří mu v minulé předvolební kampani házeli klacky pod nohy.
Mezi nimi nechyběla Simona Kafoňková. Tu místní sněm nominoval na první místo za okres Třebíč na kandidátku do krajských voleb. Zdá se, že třebíčská ODS stále postrádá pud sebezáchovy.
Jinak by Kafoňkovou, která se celostátně „proslavila“ pozváním kameramana Reportérů ČT Romana Šantúra na toaletu (viz foto). Prý uvidí, co ještě neviděl. Ta samá Kafoňková, jen o pár let starší a bez krytí exstarostou Ivo Uhrem, nyní na sebe prozrazuje: „Ráda se budu ucházet o pozici jedničky třebíčského okresu, nabízím svou zkušenost bývalé krajské zastupitelky a dosavadní dlouholetou práci ve Zdravotnické komisi rady Kraje Vysočina“. Což o to, ráda ucházet se může. Voličům na Třebíčsku usnadní rozhodování, kterou stranu nevolit.

František Ryneš

 

 

 

 

 

 

Aktualizováno Sobota, 18 Únor 2012 12:02